Retourneren

Je kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Meld je retourzending aan via info@skyinteriors.nl en vermeld in de e-mail de volgende gegevens:

  • Naam klant
  • Leveradres
  • Bestelnummer

Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking verzonden worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, worden kosten in rekening gebracht

PostNL en DHL

Pakketen die verzonden zijn met PostNL en DHL kunnen via dezelfde partij teruggestuurd worden. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de consument. Bewaar het verzendbewijs die je ontvangt goed. Zodra het geretourneerde artikel door ons is ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen de terugbetaling.

Koeriersdienst

Bevat je retourzending meubels, lampen of vazen, vermeld dan in het onderwerp van de e-mail ‘Retour koeriersdienst’. Deze retourzending wordt namelijk door onze eigen koerier opgehaald. De retourzending wordt verrekend na ontvangst en verwerking. Wanneer je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag minus de retourkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten teruggestort. Hiervan ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Maatwerk

Producten die op maat worden gemaakt kunnen niet geretourneerd worden. Op de productpagina van een op maat gemaakte product wordt duidelijk vermeld dat deze op maat wordt gemaakt en daarom niet geretourneerd kan worden.